lørdag den 24. september 2011

Min flaske-frakke.



Jeg har længe været på "besøg" hos "Kreative Bertram" og set og luret på hendes fine flaske frakke. Så da vores nabo havde fødselsdag synes jeg at han skulle være prøveklud for min kreative frakke. ;o)Det er en hurtig og forholdsvis nem af slagsen så mon ikke der bliver delt flasker ud til de kommende invitationer og fødselsdage ;o)

onsdag den 21. september 2011

mandag den 5. september 2011

Billedramme med aftryk

Så er det endelige fod-håndtryk af Talje færdigt. Jeg fandt endelig "opskriften" der gjorde det mere nemmere at tage aftryk på den hurtige måde. Jeg havde ellers købt sådan en pakke hvor det hele var i, men aftrykket skulle holdes stille i 3 minutter...... Hvilket barn får man lige til det som er under et år? Da jeg så kunne se at det i hvert fald ikke holdte har jeg ikke anet hvordan jeg så skulle få aftrykket. Men efter et hyggeligt besøg hos en kreativ seminarium-veninde, kom opskriften med dej og flydende gibs lykkes det ;o) Jubii

Så er der et par af bedste/oldeforældrene julegaverne vist sat hak i.




torsdag den 1. september 2011

Tapet resterne frem

Så har jeg været lidt aktiv til den huslige kreativ del.





Da lillemanden i mausen er begyndt at veje lidt og Talje samtidig også har taget på så forslog min fysioterapeut at i stedet for at belaste mig selv, så skulle Talje have en stige så hun selv kunne kravle op og ned fra pudslebord. Ja dog med en hjælpende hånd. Der findes så ingen stiger til pudslebord til privatekunder så vi tog til Ikea. Her fandt vi en skammel. En kedelig en så måtte lige finde rest tapettet frem.

Vi havde også en gammel kedelig reol som vi ikke kunne bruge mere men jeg manglede noget til

al det legetøj der lægger i stuen.