søndag den 23. januar 2011

Skulderklap og endelig færdig

Juhuu jeg fik endelig hevet mig selv i nakkehårene og syet mit symaskine overtræk. Jeg købte voksdugen jeg ville sy det af for godt et år siden... Men men men jeg har bare aldrig fået taget mig sammen. Det skal vist lige siges at jeg ikke er den store syreske (desværre) så jeg tror at projektet om selv at sy et overtræk var lige en mundfuld. Og det er endda til trods for at jeg ellers har min dejlige kreative og super gode syreske-veninde lige i nærheden til at hjælpe ;o).Jeg målte og lavede en prøve af papir og den var lige i øjet. Jeg må indrømme jeg er bedre til at fiffe mig til mål end at bruge skabeloner. Sikkert noget jeg skal lære. Hmm...


Da jeg så skulle klippe lagde jeg ekstra 4 cm til i længden. Og som det så ses på billedet så blev den alligevel lige for kort.. Ikke noget af betydning og jeg er bestemt ikke lige perfektionistisk lige her. Hovedsagen og mit skulderklap til mig selv er jo at jeg kom igang og fik det delvis syet. Hehe hvem andre ser det og nu har jeg ikke det hængende som en af mine to UFOér.


Den anden er (også her er stof købt for over et år siden, og havde min kreative veninde til at vejlede og hjælpe mig lige ved højre side men.. Ja tiden gik) et omslag til min kalender som jeg fik inspration fra http://homemadebyquie.blogspot.com/search/label/nybegynder Min Krea-veninde-rådgiver ;o)


Så jeg vil stræbe mig på at den bliver næste projekt her i min blog. ;o)

Nu ved jeg jo hvor og hvor hårdt jeg skal hive. -smil1 kommentar:

  1. Ja ja godt gået af mig, at sende en sms om at du skal blogge om det når du allerede har gjort det!! 1-0 til dig :-)

    Syntes du har klaret det rigtig godt, og glæder mig til at se dit færdige kalenderomslag..

    knus

    SvarSlet